Wanderlei Silva planira političku karijeru, borba protiv “Rampagea” mogla bi mu biti posljednja! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2018 16:09h Autor:

Wanderlei Silva

Bellator 206 bi mogla biti posljednja priredba na kojoj ćemo u borbi vidjeti legendu sporta, Wanderleija Silvu. Naime, 42- godišnji Brazilac se okreće novoj karijeri u politici te će se na izborima kanditirati za poziciju zastupnika u brazilskom Kongresu.

“Gledam na ovu borbu kao da mi je možda i posljednja”, rekao je Silva za MMA Fighting. “Sad ću se kandidirati za federalnog zastupnika. To je nova karijera, novo poglavlje u mom životu. Vidim da je to potrebno. Na vlasti je mnogo ljudi kojima uopće tamo nije mjesto. Gomila neiskrenih siromaha koji pljačkaju narod. Na te pozicije morate staviti ljude s idealima koji već imaju novac tako da ne moraju krasti od naroda.”

No prije politike, “The Axe Murderer” će 29. rujna na Bellatoru 206 odmjeriti snage s Quintonom Rampage Jacksonom u njihovom četvrtom međusobnom obračunu. Silva tvrdi da će ishod borbe, kao i izbora, igrati ulogu u njegovim daljnjim planovima.

“Odradit ću ovu borbu i zatim se kandidirati za kongres, i ako me izaberu, idem ću u jednom smjeru, a ako izgubim, ići ću u drugom smjeru. Mislim da bi neovisno o izborima ovo mogla biti moja posljednja borba. Učinio sam dovoljno. Ali mnogo se boraca vraća iz mirovine. Mislim da će moj nastup pokazati jesam li gotov ili ne.”

Silva je političku kampanju započeo objavom na društvenim mrežama u kojoj kaže da će njegova kampanja “biti kampanja Gandhija, jednostavna i temeljena na idealima ljubavi, poštenja i prijateljstva.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI