Wanderlei se odbija povući! (VIDEO)

UFC 07.09.2011 09:31h Autor:

Wandereli Silva

Legendarni Prideov, a danas UFC-ov borac, Wanderlei Silva, ne želi otići nakon teškog poraza protiv Chrisa Lebena u posljednjem nastupu.

Iako je čelni čovjek promocije, Dana White, nagovijestio kako bi to trebao biti kraj “The Axe Murderera”, Wand to kategorički odbija jer smatra da to nije način za završetak tako uspješne karijere kao što je bila njegova.

Silva protekle dane provodi u Njemačkoj gdje je održao nekoliko seminara i pomogao u promociji jedne velike MMA dvorane. Kako danas gleda na meč protiv Lebena?

“Brzao sam u toj borbi. Bio sam uzbuđen jer se ponovno borim. Krivo sam postupio na početku, kada je krenulo. No sada se treba vratiti treninzima”, objašnjava Wanderlei.

“Mnogi govore da bih se trebao povući, no ne mogu se povući sada, ne nakon te borbe. I zato ću se sigurno nastaviti boriti i pružati dobre borbe mojim fanovima. Uskoro ću razgovarati s Danom Whiteom, no budite sigurni da ovo nije bila moja posljednja borba u karijeri”, izjavio je Wanderlei i dodao:

“Nakon cijele karijere, ne mogu imati onakvu posljednju borbu. Želim najaviti svoj kraj, a kad stvarno odem, napravit ću veliku zabavu za sve moje fanove.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI