Wanderlei se naslađuje s porazom “debelog i ružnog” Hunta (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.09.2018 11:47h Autor:

Oleinik vs. Hunt

Brazilci ne vole Marka Hunta! Ili bolje je reći, brazilski borci ga poreviše ne favoriziraju…

Razlog je Huntova borba protiv dopinga i jasan stav koji o tom velikom problemu UFC-a i MMA-ja ovaj veteran borilačke scene ima. A taj je stav vrlo čvrst, beskompromisan i izravan. Prema “Super Samoancu” svi oni koji su koristili doping i uhvaćeni su u tome predstavljaju dno borilačkog svijeta i oni su varalice.

S obzirom na ogorman broj brazilskih UFC-ovaca koji su pali na doping testovima, jasno je da su se Brazilci osjećali prozvanima. Posebno nakon što je prošlog tjedna Hunt izravno napao Werduma radi doping skandala nazvavši ga kukavicom i varalicom.

Pa su tako Brazilci jedva dočekali Huntov posrtaj protiv Alexeyja Oleinika na Fight Night priredbi u Rusiji. Podsjećamo kako je legendarni Novozelanđanin proteklog vikenda u Moskvi zadavljen od strane ruskog veterana. Nakon meča je najavio još jedan nastup u Octagonu, a onda i vjerojatni kraj kada je u pitanju elitna promocija.

Jedan od onih koji su slavili njegov poraz jest bivši Pride i UFC veteran i legenda ovog sporta – Wanderlei Silva. I on je rekovalescent kada govorimo o korištenju dopinga i skandalima koji su iz toga proizašli. Uostalom, njegova karijera i jest otišla nizbrdo posljednjih pet godina radi toga što je “uhvaćen s prstima u pekmezu” te je dobio dugogodišnju suspenziju..

“Debeo i ružan, a osim toga ima bijeli pojas u brazilskoj jiu-jitsi”, napisao je Silva uz fotografiju Hunta i Oleinika koju je podijelio prvotno brazilski Combate.

Jasno je da se radi o likovanju radi poraza novozelandskog nokautera koji je očito razveselio Wanda.

Mark Hunt i Wanderlie Silva su međusobno ukrstili rukavice 2004. godine na Pride Schockwaveu. Tada je podijeljenom odlukom sudaca slavio “Super Samoanac”. Još od tada traje netrpeljivost između ova dva legendarna borca.

Od trinaest poraza u profesionalnoj karijeri “Super Samonac” je njih čak 7 ubilježio prisiljavanjem na predaju. Nikada nije previše volio trenirati BJJ…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI