Wanderlei: Šokiran sam, ovo je velika zbrka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2014 13:48h Autor:

Wanderlei vs Sonnen

Wanderlei Silva ostaje je najblaže rečeno iznenađen kad je čuo da je izbačen s UFC-a 175 i da od borbe s Chaelom Sonnenom neće biti ništa.

Wanda je na eventu koji će se 5. srpnja održati u Las Vegasu zamijenio Vitor Belfort koji će se naći u oktogonu sa Sonnenom u borbi koja će biti u srednjoj kategoriji.

Sad se oglasio i Wanderlei te je iznio svoju verziju cijele priče.

"Sve je ovo velika zbrka. Sve što sam čuo, čuo sam kao i vi preko interneta. Prošle subote čovjek je došao u moju dvoranu s nekoliko listova na engleskom i rekao da ih trebam potpisati. Pitao sam ga je li sve ispisano na engleskom, a on je rekao da je. Nije mi se ničime identificirao te sam mu rekao da ne mogu najbolje čitati engleski pa mi treba odvjetnik za vrijeme potpisivanja bilo kakvih dokumenata. Tada sam morao otići jer je to bilo na dan Baraove borbe i bio sam vrlo zauzet u Las Vegasu."

"U 20 godina karijere i 50 profesionalnih borbi nikada nisam odbio test niti sam ikada propustio poslati zahtjev za licencu za nastup. Borba se održava 5. srpnja u Las Vegasu, a to je više od mjesec dana. Moji planovi su bili da riješim sve svoje obaveze kada se vratim iz Brazila budući da tamo idem radi eventa TUF Brazil Finale. Kada se vratim u Las Vegas stupit ću u kontakt s Atletskom komisijom Nevade i podvrgnut ću se bilo kakvom testu. Preko krvi ili urina kao što je i uvijek bilo. Ako se ova borba ne održi biti će mi vrlo teško. Uložio sam sve svoje vrijeme i prošao sam kroz puno toga kako bi do te borbe došlo. Morao sam se nositi hrpom pritiska i prošao sam kroz puno toga u TUF Brazil 3. Svu sam snagu i trud ulagao u trening kamp. Treniram jače nego ikada prije.

"Ovo je borba koju sam htio kao niti jednu drugu u životu i učinit ću sve kako bi do nje došlo. Sve će se riješiti i biti ću ondje  5. srpnja kako bih priredio veliki show za sve vas koji ste moji prijatelje. Pokazat ću našu snagu volje i doći ću do još jedne pobjede za nas. Hvala svima koji me podržavaju iz dubine svog srca.", rekao je Wanderlei Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI