Wanderlei ne odustaje, traži mu se novi protivnik! Ho?e li to biti Sonnen u Brazilu?

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2012 07:49h Autor:

Wanderlei Silva

 

 Dana White otkrio je da je trenutno u potrazi za novim protivnikom Wanderleija Silve, koji očito ipak još uvijek nema u planu otići u mirovinu.

Jedna od bitnijih informacija koju nam je tijekom vikenda koji iza nas otkrio predsjednik UFC-a Dana White jest da je trenutno u potrazi za novim protivnikom Wanderleija Silve.

Mnogi su tom sjajnom brazilskom borcu savjetovali da mu ne bi bilo loše razmisliti o odlasku u mirovinu. Iako nije odveć star, 36 mu je godina, njegovi rezultati u posljednje vrijeme daleko su od zadovoljavajućih. U posljednjih šest godina ostvario je svega tri pobjede, dok je u sedam mečeva poražen.

Posljednji put izgubio je prije malo manje od dva mjeseca kad ga je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Rich Franklin u glavnom meču večeri na priredbi održanoj u Belo Horizonteu u Brazilu.

“Da, Wanderlei će se boriti ponovno”, jedino je što je White otkrio nakon UFC-a 150, pa je mnogo toga još uvijek nepoznanica.

Osim što nam nije poznato kada bi se Wanderlei ponovno mogao boriti, ali idealnom prilikom čini se UFC 153 koji se održava u Rio de Janeiru za točno dva mjeseca, trenutno nema ni nikakvih neslužbenih informacija tko bi mu mogao biti idući protivnik. No, mnogi smatraju da je Chael Sonnen upravo njega izazvao na meč putem svog Twitter profila prije nekoliko dana. Nema sumnje da bi Brazilci poludjeli za tim okršajem uzevši u obzir što je sve američki borac proteklih mjeseci izjavio o njima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI