Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wanderlei: Želim u kavez s Belfortom ili Sonnenom! | Fight Site

Wanderlei: Želim u kavez s Belfortom ili Sonnenom!

UFC 17.10.2012 08:44h Autor:

Wanderlei Silva

Wanderlei Silva izrazio je svoje dvije velike želje za idući meč, a radi se o okršaju protiv Vitora Belforta ili Chaela Sonnena.

Nije čest slučaj da se dva Brazilca žele svojom voljom naći u UFC-ovom oktogonu, no, eto, događa se povremeno i to. Wanderlei Silva otkrio je svoje želje za naredno razdoblje, a trenutno meč želi odraditi s ukupno dva protivnika.

Radi se o Vitoru Belfortu i Chaelu Sonnenu. "Trenutno su mi ta dva imena u glavi. S njima se želim boriti, mislim da bi to bili dobri mečevi za mene. Mislim da mogu biti spreman za borbu u roku od mjesec dana ukoliko bude trebalo uskočiti na neku priredbu. Pazim na prehranu, zdrav sam, idem svaki dan spavati u 23 sata, a budim se u 6 ujutro", rekao je Wand.

Legendarni 36-godišnji borac posljednji meč odradio je krajem lipnja na UFC-u 147 u Belo Horizonteu protiv Richa Franklina. Tada je u meču koji je proglašen najboljim te večeri poražen jednoglasnom sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI