Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wanderlei će 17. lipnja objasniti zašto je pobjegao s doping testa! | Fight Site

Wanderlei će 17. lipnja objasniti zašto je pobjegao s doping testa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2014 10:56h Autor:

Wanderlei Silva

Wanderlei Silva izbjegao je nenajavljeni doping test, a sad se očekuje njegovo očitovanje pred Atletskom komisijom.

Predsjednik komisije Francisco Aguilar zatražio je da Wanderlei bude prisutan na sastanku koji će se održati 17. lipnja u Las Vegasu, ali još uvijek očekuje potvrdu da će se Wanderlei tamo i pojaviti. No, bez obzira hoće li se Wanderlei pojaviti ili ne, komisija će preispitati cijeli slučaj i odlučiti hoće li poduzeti kakve mjere.

Silva je 2. lipnja primio pismo u kojem ga Atletska Komisije Nevade poziva na sastanak vjerujući da ima informacije koje bi mogle pomoći u cijelom slučaju.

Na sastanku komisije biti će i kontrolor kojeg je tijekom nenajavljenog doping testa Wanderlei Silva izbjegao. Za njega je Silva tvrdio da je donio papire na engleskom, tražio da ih potpiše te da nije pokazao identifikacijske isprave po kojima bi zaključio da je riječ o pravom kontroloru. Kao objašnjenje odlaska naveo je da ne zna dobro čitati engleski i da bez svog odvjetnika ništa nije želio potpisati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI