Wandelrei i Belfort zakopali ratnu sjekiru!

UFC 23.12.2011 08:58h Autor:

Wand i Belfort

Wanderlei Silva i Vitor Belfort su zakopali ratnu sjekiru. U prošlosti se ovaj brazilski dvojac nije podnosio, a rivalstvo traje još od onog međusobnog mitskog dvoboja u Rio de Janeiru kada je Wanderlei stradao već za nekoliko sekundi prve runde.

Ipak, Silva kaže kako je bio dovoljno velik da prizna svoju grešku.

“Vremena su različita. Sreli smo se i ispričao sam mu se. Jednom sam se u Las Vegasu ponašao bezobrazno prema njemu. Vraćao sam se u prošlost i pričao neke gluposti. Sada sam se ispričao i priznao sam da sam bio u krivu. Moraš biti dovoljno velik čovjek da priznaš svoju grešku. Sada smo riješili problem i sve je u redu. Imam najbolji posao na svijetu, moram se ponašati u skladu s tim”, izjavila je Prideova legenda za Sherdog.

Upitan o Jonu Jonesu i njegovoj vladavini u poluteškoj kategoriji, Silva odgovara:

“Impresivan je. Lyoto je do sada najbolje odradio protiv njega. Pobijedio je u prvoj rundi i uputio je više čistih udaraca.”

Na kraju se Silva prokomentirao i legendarni dvoboj Mauricija Shoguna Rue i Dana Hendersona na UFC-u 139.

“To je trebao biti remi. Gledao sam ponovno taj dvoboj i sigurno je da bi trebali gledati revanš. Shogun te večeri nije bio najbolji iako je odradio dobar meč. Borio se sa srcem. Protiv Griffina je bio na 70 ili 80 posto, a protiv Henda na 50 ili 60. Kada je na 100 posto, može pobijediti svakoga. Kada bi bio u formi kao u Prideu, gdje je bio snažan, onda može pobijediti i Jonesa. On je čovjek koji može svladati trenutačnog prvaka, no mora biti na 100 posto”, zaključuje Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI