Wand: Sonnen nema ni mrvicu šansi, samo Anderson može pobijediti Jonesa!

UFC 13.01.2013 10:03h Autor:

Wanderlei Silva

Legendarni UFC-ov borac Wanderlei Silva nedavno je započeo svoje pripreme za veliki povratak u Japan gdje se nije borio proteklih sedam godina, no u razgovoru za portal Sherdog nije previše pričao o svojoj borbi protiv Briana Stanna, već se osvrnuo na meč za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji.

Krajem travnja u New Jerseyju u kavezu će se naći suparnički treneri The Ultimate Fightera 17, Jon Jones i Chael Sonnen, a možemo očekivati kako će to biti jedan od najgledanijih mečeva u 2013. godini, što će sigurno biti velika zasluga i Sonnenove nevjerojatne promocije borbe.

No, ako se pita Wanda, to je borba koja može završiti samo jednim ishodom – Jonesovom pobjedom.

"Ja se uvijek slažem sa šefom i ako Dana White kaže da je to borba koja se mora održati, onda je on potpuno u pravu. Mogu reći da je to borbu koju sam i ja osobno želio pogledati, ali Jones će uništiti Sonnena. Pričao sam s Jonom i otkrit ću vam što sam mu rekao. Vjerujem da on može u tom meču slaviti da udara Sonnena samo direktima ili da ima jednu ruku vezanu iza leđa. Jedini tko može pobijediti Jonesa je Anderson Silva", smatra Wand.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI