Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wand Silva: Svi žele moju posljednju borbu | Fight Site

Wand Silva: Svi žele moju posljednju borbu

UFC 12.05.2012 07:27h Autor:

Wand i Belfort

Brazilac Wanderlei Silva ulazi polako već u pozne kada kad je u pitanju MMA, uskoro će proslaviti svoj 36. rođendan, no oproštajna borba još uvijek nije na vidiku, iako se o njoj u posljednje vrijeme poprilično mnogo priča.

No, čini se da popularni Wand, koji u posljednje vrijeme ima ipak više poraza negoli pobjeda, ipak polako razmišlja o vješanju rukavica o klin. To ipak ne znači da će se umirovljenje tako brzo dogoditi.

“Kako bih to objasnio… Ja sam u situaciji kada ljudi žele gledati show. Mislio sam da sam odradio svoju posljednju borbu u Japanu, ali onda me zvali nakon toga i iz Njemačke i iz Australije i još nekih država da kod njih odradim svoju zadnju borbu.”, kaže Wand.

“Ja se osjećam zaista dobro. Moram ponoviti ono što sam rekao prije svoje posljednje borbe: samo učinak u kavezu može biti presudan za odluku je li vrijeme otići ili ne.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI