Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wand: Ne možeš na treningu slomiti ruku, Belfort me se boji! | Fight Site

Wand: Ne možeš na treningu slomiti ruku, Belfort me se boji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2012 08:30h Autor:

Wanderlei Silva

Brazilski borac Wanderlei Silva prilično je razočaran što je propao njegov meč protiv Vitora Belforta idućeg mjeseca. Još uvijek ne zna se tko će biti zamjena, ali Wand je uvjeren da se Belfort zapravo uplašio i da se ne želi s njim boriti.

Gledatelji u Belo Horizonteu ipak neće moći svjedočiti sjajnom meču između Wanda i Belforta s obzirom da je potonji krajem prošlog tjedna slomio ruku na treningu i neće se stići na vrijeme oporaviti kako bi se pripremio.

“Borba sa mnom sa samo jednom rukom? Mi smo profesionalci. Iznimno je neodgovorno biti tako nepažljiv na treningu i veliko nepoštovanje prema fanovima. Stvarno sam tužan. Pretpostavljam da se uplašio. Nitko ne trenira tako teško da slomi ruku. Koristimo najbolju opremu, rukavice, bandaže…”, razočaran je Wand.

Brazilac ipak nije na tome stao, htio je još nešto poručiti svom nesuđenom protivniku. “Ako se boji, nije trebao prihvatiti borbu. Ako je stvarno slomio ruku, to je amaterski od njega, a ako nije, onda se boji. U svakom slučaju to je iznimno neodgovorno. Ispričajte me zbog rječnika, ali raspizdio me njegov amaterizam.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI