Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wand: Možda odem u polutešku kategoriju! | Fight Site

Wand: Možda odem u polutešku kategoriju!

UFC 30.10.2012 10:58h Autor:

Wanderlei Silva

Wanderlei Silva ima velike planove za iduću godinu, a oni možda čak uključuju i dizanje kilaže te odlazak u polutešku kategoriju.

Legendarni Prideov i UFC-ov borac, Wanderlei Silva, poražen je u posljednjem meču kada ga je ljetos Rich Franklin u Belo Horizonteu pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom, ali on se i dalje nema namjeru umiroviti, iako mu je 36 godina.

Wand trenutno i nije previše u treningu, odlučio je uzeti malu pauzu, ali zato za iduću godinu ima prilično velike planove, a ozbiljno razmišlja i o dodatnom dizanju kilaže te nastupanju u poluteškoj kategoriji. Posljednju borbu odradio je u catchweightu.

"Borit ću se s kime god UFC želi. Razmišljam i o meču u poluteškoj kategoriji, borba u srednjoj nije moguća, jednostavno mi je preteško doći na 84 kilograma. Trenutno malo radim na snazi, ali više bi se moglo reći da sam se posvetio sad obitelji i da sam na neki način na godišnjem, ali iduće godine se vraćam", otkrio je Wand.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI