Wand: Evans će razbiti Sonnena, a onda ću ga ja uhvatiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2013 09:22h Autor:

Wanderlei Silva

Meč između Chaela Sonnena i Wanderleija Silve i dalje je izvodljiv, bar ako se Brazilca pita. Nakon što je Sonnen porazio "Shoguna", Wand je snimio video u kojem je pokazao svu svoju "ljubav" prema Sonnenu, a nakon toga se ozlijedio te je cijela priča "pala u vodu".

Wand ipak nije mogao dugo mirovati te je u razgovoru za MMAFighting rekao kako se vraća treninzima, te da će vrlo brzo biti spreman za borbu.

"Već sam se vratio na treninge i uskoro ću biti spreman boriti se. Ne znam da li ću biti u mogućnosti boriti se u ovoj godini, ovisi o tome što će se događati i u kojem smjeru će se odvijati stvari u UFC-u", rekao je Wand, a onda se prisjetio "Američkog Gangstera" i borbe s njim.

"Razgovarao sam sa šefom i rekao mu da se mogu boriti sa Sonnenom u Brazilu ili u Oregonu. Želim ga prebiti pred njegovim prijateljima. Želim da oni gledaju kako ću ga uništiti. Neka to bude u njegovom dvorištu. Možete pozvati sve njegove prijatelje. Želim ga demolirati pred njima i da se kasnije srami batina koje ću mu dati”.

Wand se osvrnuo na borbu Sonnena i Rashada Evansa koja je zakazana za 16. studeni na UFC-u 167, ali i rekao kako ishod iz te borbe ne utječe na njegovu želju da se bori sa Sonnenom. "Rashad će ga uništiti. Nadam se da ostavlja nešto i za mene. Neće dočekati drugu rundu protiv njega. Rashad će ga slomiti ga i ja navijam za to. Borit ću se s njim pobijedio ili izgubio protiv Rashada, nemam problem s tim da se moram boriti s borcem koji dolazi iz pobjede. Ako fanovi traže tu borbu ja ću biti spreman" zaključio je Wand.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI