Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wand: Bio je to najljepši nokaut u mojoj karijeri! | Fight Site

Wand: Bio je to najljepši nokaut u mojoj karijeri!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2013 08:53h Autor:

Wanderlei Silva

Wanderlei Silva definitivno je odradio jedan od najljepših mečeva u svojoj karijeri u Japanu tijekom proteklog vikenda, mnogi su ostali oduševljeni njegovom zaista fenomenalnom pobjedom i pohvale na njegov račun zbog toga i dalje ne prestaju.

Sjajni Brazilac stigao je do zaista efektne pobjede nad Brianom Stannom, a čak i on sam kaže kako mu je to vrlo vjerojatno najljepši nokaut u karijeri.

"Stann je zaista čvrst protivnik i ima snažan udarac. Čak me na trenutak bacio doslovno u nokdaun, ali ja volim takve situacije. On je pravi ratnik koji se došao potući, nije bježao od borbe i htio je obaviti svoj posao. Ja sam sada zdrav, no svjestan sam da se bliži dan kad ću morati završiti karijeru, ali trenutno sam vrlo sretan jer znam da sam usrećio fanove, osjećam njihovu pozitivnu energiju", rekao je Wand.

"Iznimno je mi je drago što mi je UFC pružio priliku da se borim kod kuće u Brazilu i ovdje u Japanu. Nadam se da mi ovo nije posljednji meč u Japanu. Neke od najboljih trenutaka u karijeri proživio sam upravo ovdje i vrlo rado bih se ponovno vratio. Ovo je jedan od najljepših trenutaka u mojoj karijeri", dodao je Wanderlei.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI