Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Walt Harris: Podnosim prigovor na diskvalifikaciju, Godbeer je kučka! | Fight Site

Walt Harris: Podnosim prigovor na diskvalifikaciju, Godbeer je kučka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2017 23:21h Autor:

Harris vs. Godbeer (photo: Instagram)

Nakon poraza diskvalifikacijom, u UFC 217 borbi protiv Marka Godbeera, Walt Harris se nikako ne može pomiriti s tim ishodom. Odlučio je žaliti se na odluku, a za svog protivnika nema niti malo dobre riječi.

Borba Harrisa i Godbeera prekinuta je krajem prve runde nakon jedne neugodne situacije. Naime, Harris je Engleza udario koljenom u međunožje na što je ovaj klonuo i reagirao prema sucu. Sudac je odmah krenuo prema njima, usput vičući da stanu, no Harris se na to oglušio pa je udario Godbeera nogom u glavu i to u trenucima kada su sučeve ruke već bile na njemu.

Englez je nakon toga pregledan od strane liječnika te je odlučeno kako ne može nastaviti borbu i Harris je diskvalificiran. Godbeer je tako došao do pobjede na neslavan način, ali Harris se ne može s time pomiriti. On tvrdi da od buke u dvorani nije čuo suca te da je nastavio borbu s ciljem da je završi. Osim toga, smatra kako Godbeera nije udario toliko jako da ovaj ne bi bio u stanju nastaviti nakon pet minuta. Smatra kako je gluma engleskog borca zapravo presudila i dovela do njegovog poraza.

“Mislim kako je sudac zakasnio. On je reko da je vikao, no to je borba i ne mogu te čuti ako sam fokusiran na borbu. Jedva da uspijem čuti što mi govori moj kut. Bio sam usred borbe koju sam imao plan završiti. Koliko sam vidio u usporenom snimku, on je stigao baš u trenucima kada je udarac već pogodio Godbeera. Također, udarca u međunožje nije bilo, a osim toga, ovo su suci iz države koja je tek odradila svoj drugi MMA event”, rekao je Harris, s tim da je pogriješio, budući da je ovo bio već šesti UFC event u državi New York, ali i ostale promocije su već iskušale taj teritorij.

O svom protivniku nema imalo dobro mišljenje. Naime, njih dvojica su se susreli nakon borbe u backstageu, gdje je došlo do žestoke rasprave, budući da se Harris nije nikako mogao pomiriti načinom na koji je doživio poraz.

“Rekao je da sam varao i rekao je da bi se ponovno borio protiv mene. Ali, on je imao šansu boriti se. Zašto nije iskoristio svojih pet minute te se vratio i borio se. On je odabrao bijeg, najlakši put iz borbe, jer je znao da je kraj blizu. Cijela dvorana je to vidjela. On je zapravo kučka koja je pobjegla. Zapravo mislim da je on varao, prevario je fanove i prevario je mene. Mući me ovaj poraz, puno sam radio za ovu borbu, bio sam bolji, jako blizu pobjede i onda sam bez nje ostao na ovaj način.”

Harrisu je ovo drugi poraz u nizu i ukupno šesti u devet UFC borbi, čime nikako nije među onima koji mogu biti sigurni u svoj posao u UFC-u. No, kaže kako mu je i Dana White savjetovao da podnese prigovor na ovu odluku, pa možda i bude nešto od toga.

Na vama je da, iz videa koje objavljujemo ispod teksta, prosudite ima li temelja za prigovor ili je diskvalifikacija bila prava odluka u ovoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI