Vrući kalendar: 2015. u znaku sexy oktogon djevojke

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2014 14:53h Autor:

Arriany Celeste

UFC-ova oktogon djevojka, Arianny Celeste, ponovno oduševljava svoje fanove. Objavljene su fotke sa snimanja njenog  kalendara za 2015. godinu.

Kalendar vrvi od sexy fotografija jedne od najpoznatijih oktogon djevojaka, a sama Arriany fotke je popratila provokativnim komentarima na svom twitter profilu. Tako je napisala kako njenoj stražnjici izvrsno pristaje brazilski model gaćica. Vjerujemo da će svi fanovi zgodne Arriany doći do svog primjerka kalendara, te da će u 2015. postati jako organizirani i svaki dan i datum provjeravati više puta.

29-godišnja Arriany Celeste radi kao oktogon djevojka od 2006. godine. Uz to, bavi se manekenstvom te je suvoditeljica showa o MMA-u  naziva Overhaulin. Njezina strast su fitnes i nutricionizam, te stalno otkriva i isprobava nove vježbe i nove, zdrave recepte, koje potom dijeli sa svojim fanovima na blogu. Prema fanovima je draga, no bivšem je dečku pokazala i svoju opasnu stranu, te je bila uhićena zbog kućnog nasilja. 

Za sada uživajte u naslovnici kalendara, a više golišavih fotki možete nabaviti za 30-ak dolara, kolika je cijena Ariannynog kalendara.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI