Vrlo gusto: Porieru mala prednost ispred Diaza u FS anketi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2018 12:40h Autor:

Dustin Poirier i Nate Diaz

UFC 230 bi trebao ponuditi spektakularnu borbu između Natea Diaza i Dustina Poiriera. Ovo “trebao bi” se odnosi na činjenicu da Diaz posljednjih dana misterioznim porukama najavljuje kako bi se mogao pokušati izvući iz tog meča.

Razlog je njegov povrijeđeni ego jer je tijekom press konferencije na kojoj je najavljen UFC 230, također promoviran i UFC 229 s Conorom McGregorom i Khabibom Nurmagomedovim u naslovnim ulogama. Diaz navodno smatra kako nije bilo pošteno da je on morao biti u Los Angelesu na press konferenciji, a McGregor i Khabib dobivaju “besplatnu reklamu na njegov račun”.

S obzirom da su ugovori za borbu već potpisani, mi ćemo se praviti kao da je sve u redu. Baš kao što se i UFC pravi i previše ne osvrće na najave da bi mogli ostati bez jednog od dva najveća meča u 2018. godini.

U našoj posljednjoj anketi, koju smo objavili odmah po najavi meča između Diaza i Poriera, smo Vas pitali za Vašu prognozu. “Tko će slaviti u ovom meču i na koji način?”…

Rezultati dosadašnjeg glasovanja nakon što je anketa aktivna nekoliko dana su prilično izjednačeni i neizvjesni. Doduše, ukupno zbrojeno više posjetitelja Fight Sitea vjeruje u slavlje Dustina Poirirera, no ne radi se o znatnoj razlici.

Najviše glasova, njih 31 posto, je otišlo na opciju “Poirier će slaviti prekidom”. Kada tome dodate još 22 posto onih koji vjeruju “da će ovaj sjajni borac pobijediti odlukom sudaca”, dolazite do ukupne brojke od 53 posto koji su uvjereni u njegov trijumf na UFC-u 230.

Drugi najpopularniji odgovor jest “Nate će slaviti prekidom”. Za njega se odlučilo 28 posto glasača na Fight Siteu. Tome možete dodati i 17 posto glasova koji su otišli na ociju “Nate pobjeđuje odlukom”, pa dolazite do zbroja od 45 posto koliko vjeruje u slavlje Natea Diaza.

Tek dva posto glasača je odgovorilo “Ne zanima me ovaj meč”.

Zaključno 53 – 45 % u korist Dustina Poiriera!

Rezultate ankete možete prokomentirati ispod članka, a svima koji su sudjelovali zahvaljujemo na utrošenom vremenu.

Tko će slaviti: Nate ili Poirier?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI