Vrlo dobra prodaja prijenosa za UFC 235

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2019 18:54h Autor:

Jones vs. Smith

Pojavili su se prvi rezultati prodaje prijenosa UFC 235 priredbe s kojima će vlasnici promocije vjerojatno biti zadovoljni. Brojke nisu spektakularne, ali su podosta bolje od onoga što UFC u posljednje vrijeme postiže.

Pravi službeni i točni podaci još ne postoje, no informacije kažu kako će konačna brojka prodanih prijenosa biti između 520 i 650 tisuća. Gledajući da je UFC složio jedan od boljih programa posljednjih godina, to baš i nije neka prevelika brojka. No, ako ćemo gledati i uspoređivati sa svim prošlogodišnjih priredbama na kojima se nije borio Conor McGregor ili Jon Jones, moramo zaključiti kako je Jones trenutno sigurno broj 2 UFC-ov joker za zaradu na prodaji prijenosa.

Gdje god se ovaj broj našao unutar spomenutih brojeva, bit će to peti najbolje popraćeni UFC PPV event od početka 2017. godine do danas. Najbolji je naravno onaj predvođen od strane Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, s nedostižnih 2.4 milijuna. Iza njega je UFC 217, kojem su GSP i Michael Bisping donijela 875 tisuća, a odmah iza njega je UFC 214, s drugom borbom Jona Jonesa i Daniela Cormiera. Tu se još našao posljednji prošlogodišnji event, predvođen Jonom Jonesom i Alexanderom Gustafssonom. Njegova prodaja bila je 700 tisuća. Prema tome možemo zaključiti kako su Cris Cyborg i Amanda Nunes atraktivnije od UFC-ove kreme velter kategorije koje je nastupila prošlog vikenda ili je veći broj ljudi bio zainteresiran vidjeti Jonesa protiv Gustafssona nego protiv Smitha.

Kako god bilo, UFC će ovom brojkom biti zadovoljan, s ciljem da njome nadograđuju uspjeh idućih evenata. Ukoliko se Jon Jones uistinu bude borio često koliko najavljuje, mogla bi im ovo biti zadovoljavajuća godina, posebno ako barem jednom nastupi i Conor McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI