Vrhunska gledanost uvodnih borbi UFC 232, gotovo nadmašen event Conora i Khabiba

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2019 09:24h Autor:

Andrade da Silva vs. Petr Yan

Uvodne borbe UFC 232 eventa ostvarile su sjajnu gledanost, koja je u jednom trenutku dosegla milijun i pol korisnika Fox Sports kanala. Po tome je ove godine bolji jedino uvodni program UFC 229 eventa, kojeg je ovaj program također umalo pretekao.

Ako se “po jutru dan poznaje”, ovo bi mogle biti dobre vijesti za UFC, jer vrlo često se dogodi situacija da gledanost uvodnih borbi bude proporcionalno popraćena rezultatom prodaje glavnog programa. U startu su pretpostavke bile da će ovo biti drugi najprodavaniji UFC event u prošlog godini, a ovako nešto bi to samo trebalo potvrditi.

Uvodni program UFC 232 eventa upisao je prosječnu gledanost od 1.15 milijuna korisnika, što je vrlo blizu brojci od 1.3 milijuna, koju su postigle uvodne borbe najgledanijeg eventa godine. Podsjećamo, Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov su na kraju prodali 2.4 milijuna prijenosa, čime su porušeni svi mogući UFC rekordi po tom pitanju. Za event predvođen Jonesom i Gustafssom se može pretpostaviti kako bi sve preko 600.000 smatrali uspješno odrađenim poslom.

Najveća gledanost dogodila se tijekom borbe između Andreia Arlovskog i Walta Harrisa, koja je ujedno bila posljednja na tom dijelu programa te tako ujedno i posljednja koja se emitirala na Fox Sports televiziji, barem u ovom ugovoru, koji je trajao od 2011. godine. Ta borba emitirala se na gotovo milijun i pol američkih TV prijemnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI