Vraća se CM Punk!

UFC 06.09.2017 11:28h Autor:

CM Punk

Otprilike godinu dana nakon poraza od Mickeyja Galla, Phil “CM Punk” Brooks nalazi se u punom jeku priprema i iščekivanju poziva koji će mu donijeti njegovu drugu profesionalnu MMA borbu.

Vijest je potvrdio njegov trener Duke Roufus i to uz fotografiju CM Punka i UFC-ovog borca lake kategorije, Johna Makdessija. Da nije riječ nekom običnom treningu, već o pripremama za borbu koja im se tek treba potvrditi dalo bi se iščitati iz teksta koji stoji ispod fotografije.

“Sjajan trening u Roufusport Fight Teamu. Čast nam je ugostiti UFC-ovog borca lake kategorije, Johna Makdessija. Također, uvijek je zadovoljstvo imati CM Punka. Obojica čekaju potvrde svojih idućih borbi”, stoji uz objavu Dukea Roufusa.

Unatoč prilično lošoj predstavi u UFC debiju, povratak bivše kečerske zvijezde u oktogon bio bi u ovim trenucima, barem gledano s financijske strane, dobar potez za vodeću MMA promociju. Pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da u UFC-u vlada nestašica velikih “PPV magneta”. Ronda Rousey se već polako okreće kečerskim vodama, Jon Jones čeka rezultate B uzorka koji će nam dati odgovor na to čeka li ga velika, možda i posljednja, pauza, a s Conorom McGregorom se nikad ne zna, no i on sam nije dovoljan da zadovolji apetite i ciljeve čelnih ljudi promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI