Vraća se Cat Zingano, na UFC 178 protiv Amande Nunes

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2014 19:00h Autor:

Cat Zingano

Napokon je poznat datum povratka Cat Zingano u UFC-ov kavez. Potencijalna izazivačica za naslov UFC-ove prvakinje ponovno će nastupiti u rujnu ove godine, na UFC 178 eventu. Njena protivnica je najopasnija nokauterka ženskog MMA-a, Amanda Nunes.

Nakon najteže godine u životu, gdje je pretrpjela tešku ozljedu i obiteljsku tragediju, Cat Zingano (8-0, 1-0 u UFC-u) napokon će ponovno nastupiti u UFC-ovom oktogonu. Već prije par mjeseci izjavila je da bi mogla biti spremna krajem ljeta i to se obistinilo. Nastupiti će na UFC 178 eventu, koji je na rasporedu 27. rujna u Las Vegasu.

Njena protivnica je opasna brazilska nokauterka Amanda Nunes (9-3, 2-0 u UFC-u), koja je u svoja dva UFC nastupa ostvarila ekspresne pobjede. Inače je završila svih devet svojih protivnica, od toga čak osam nokautom, a čak sedam svojih pobjeda ostvarila je u prvoj rundi. U UFC-u nije nastupila od studenog prošle godine, jer je također imala problema sa ozljedama.

UFC 178 predvodi borba između Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona, a ovaj susret će se vrlo vjerojatno nalaziti na glavnog dijelu programa ovog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI