(VOTO) UFC izbacio službeni poster za obračun JDS-a i Lewisa inspiriran njihovim bombama u rukama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2019 15:52h Autor:

Derrick Lewis vs. Junior Dos Santos

18 nokauta u karijeri ima Derrick Lewis, a 14 Junior dos Santos. To zbrojeno daje 32 nokauta ova dva teškaša koja će se međusobno sudariti 9. ožujka na Fight Night priredbi u američkoj Wichiti.

Upravo je broj nokauta bio “light motiv” UFC-ovih dizajnera kada su izrađivali službeni plakat za priredbu koja će se prikazivati na ESPN+ platformi. UFC je u utorak izbacio poster preko svog službenog europskog Twitter profila.

Podsjećamo kako je Lewis u zadnjem nastupu izgubio od Daniela Cormiera u meču za titulu prvaka teške kategorije. “Crna zvijer” je bila prilično daleko od iznenađenja na UFC-u 230 jer je DC vrlo lako riješio posao protiv njega. Dos Santos je, s druge strane, pobijedio u tri od četiri posljednja nastupa i planira novi pohod na titulu koju je nekoć imao u svom vlasništvu.

Čitav popis borbi koje su do sada ugovorene za FN priredbu u Wichiti možete provjeriti u nastavku. Posebno napominjemo da se nakon suspenzije radi pada na doping testu, u akciju vraća top teškaš Ben Rothwell.

UFC FN Wichita

Junior dos Santos vs. Derrick Lewis
Blagoy Ivanov vs. Ben Rothwell
Beneil Dariush vs. Drew Dober
Tim Boetsch vs. Omari Akhmedov
Anthony Rocco Martin vs. Sergio Moraes
Elizeu Zaleski vs. Curtis Millender
Daniel Spitz vs. Jeff Hughes
Yana Kunitskaya vs. Marion Reneau
Louis Smolka vs. Matt Schnell

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI