Volkov prozvao Lewisa, ovaj se boji za svoju sigurnost u Moskvi jer je crnac

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2018 11:02h Autor:

Screenshot – YouTube

Prva ruska UFC priredba u povijesti će se održati 15. srpnja ove godine. Glavni meč večeri eventa u Moskvi je već poznat, no što je s ostatkom popisa borbi?

Očito je kako se još neki borci pokušavaju “ugurati” na taj “fight card”, a jedan od njih je i Rus Alexander Volkov. “Drago” želi nastupiti u svojoj domovini, pred svojom publikom, a za tako nešto je spreman riskirati. I to prilično…

To je pokazao ovih dana kada je javno prozvao i izazvao na meč u Moskvi Amerikanca Derricka Lewisa. Obojica su u posljednjim mečevima slavili protiv moćnih protivnika, pa bi ovaj “matchup” imao mnogo smisla. Volkov je svladao Werduma u travnju, a Lewisa smo gledali na UFC-u 226 u onoj uspavanki protiv Francisa Ngannoua. Na kraju je “Crna zvijer” stigla do pobjede odlukom sudaca.

“Čini se kako je jedini način da se ja dočepam UFC priredbe u Moskvi da prozovem ovako na borbu Derricka Lewisa. Derrick, što kažeš na to?”, napisao je u prilično pristojnoj prozivci visoki Rus.

Nije trebalo dugo da stigne odgovor Lewisa koji nije, malo je reći, oduševljen idejom da se bori u Rusiji.

“Čovjek crne puti u Moskvi?! Jebeš to! Dođi u SAD”, napisao je u odgovoru Lewis koji očito nije zainteresiran za izlet u Rusiju jer smatra da tamo kao crnac ne bi bio dobro prihvaćen.

Vrlo brzo je stigao novi “post” Volkova koji je u Lewisovom odgovoru vidio naznake rasizma. I nije bio daleko od istine…

“Ne budi rasist. Rusija je internacionalna zemlja!”

Volkov je pojasnio zašto mu je Lewis jedina opcija u ovom trenutku. Svi ostali top teškaši su, naime, zauzeti!

“Curtis je ozlijeđen, Stipe provodi vrijeme s obitelji, Ngannou već ima dva poraza u nizu. A ja i Crna zvijer bi mogli odraditi dobar izazivački meč u Moskvi”, zaključio je Volkov.

Na njegovu žalost ovaj ruski neboder, čini se, nema partnera za ples u ruskoj prijestolnici…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI