Volkmanna muči kako završiti protivnika

UFC 25.05.2012 07:32h Autor:

Jacob Volkmann (Foto: MMAjunkie.com)

Jacob Volkmann jedna je od nadolazećih zvijezda u lakoj kategoriji UFC-a, ima pet pobjeda u posljednjih pet mečeva, no muči ga što ih je sve ostvario sudačkom odlukom.

Američki borac nakon što je kavez Bellatora zamijenio onim UFC-ovim prije tri godine ostvario je iznimno dobar učinak. U UFC-u je odradio ukupno sedam borbi, a samo je dva puta bio poražen.

No, problem u napretku prema tituli mogućeg izazivača prvaka stvara mu činjenica da nijednu pobjedu nije ostvario prekidom, već je do svih došao isključivo zahvaljujući sudačkoj odluci. To je jedan do glavnih razloga i što još uvijek čeka da mu sada protivnik bude netko od poznatijih imena i da se nađe na popisu glavnih borbi.

“Dana White je prije borbe protiv Escudera rekao da borci koji su na popisu glavnih borbi su tamo s razlogom, jer borbu mogu završiti. To mi se ne sviđa, iako je na neki način pošteno jer i oni moraju svoje račune platiti”, rekao je Jacob.

“Oni moraju stvoriti uzbuđenje među publikom, među ljudima koji kupuju PPV kako bi ih natjerali da to naprave ponovno, a to mogu atraktivnim prekidima.”

Volkmann ipak nema namjeru mijenjati svoj stil borbe. “Ja pobjeđujem i namjeravam se držati onoga što funkcionira za mene. Ja sam hrvač, pokušavat ću srušiti protivnika i završiti ga submissionom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI