Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Volkanovski otkrio da mu je zbog infekcije prijetila amputacija noge nakon pobjede na UFC 237 priredbi! | Fight Site

Volkanovski otkrio da mu je zbog infekcije prijetila amputacija noge nakon pobjede na UFC 237 priredbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2019 14:29h Autor:

Alexander Volkanovski

Alexander Volkanovski otkrio je kako je mogao izgubiti nogu pa čak i život da nije hitno hospitaliziran u Čileu zbog infekcije krvi koja mu je dijagnosticirana nakon borbe na UFC 237 priredbi.

(VIDEO) Volkanovski pokazao gadnu infekciju noge

Australski borac peroake kategorije upisao je pobjedu karijere kada je ranije ovog mjeseca u Rio de Janeiru jednoglasnom odlukom sudaca porazio legendarnog bivšeg prvaka Josea Alda. No slavlje nije trajalo dugo.

Na povratku za Sidney, Volkanovski je osjetio zdravstvene poteškoće, ali je svejedno odlučio putovati. Prvo pristajanje imao je u Santiagu te je tamo trebao presjedati na let za Novi Zeland. No kada je sletio u Čileu stanje mu se pogoršalo te je nakon liječničkog pregleda uz temperaturu i otekline prevežen u bolnicu gdje mu je otkrivena bakterijska infekcija.

Ova odluka liječnika da ga zadrže u bolnici spasila ga je od katastrofalnih posljedica…

“Da sam sjeo na taj drugi let, bili su zabrinuti da bi se infekcija mogla proširiti na kosti i tetive. Osobito zbog pritiska zraka u kabini. Rečeno mi je da bi pilot morao preusmjeriti let, ali čak i u tom slučaju, dok sam ja došao do antibiotika… pričamo o posljedicama koje vam završe karijeru”, rekao je Volkanovski u razgovoru za The Daily Telegraph i dodao:

Bilo je toliko ozbiljno da mi je prijetila amputacija noge. Postojala je čak i šansa da izgubim život.”

Po život opasna infekcija nije bila jedina loša vijest. Volkanovski je ubrzo također saznao da se neće boriti za naslov perolake kategorije protiv prvaka Maxa Hollowayja iako je pobjedom protiv Alda zauzeo poziciju prvog izazivača na rang ljestvici uz što je neporažen u posljednjih 17 borbi, uključujući sedam nastupa u Octagonu. UFC je borbu za naslov odlučio dati Frankieju Edgaru koji će izazvati Hollowayja na UFC 240 priredbi u srpnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI