Volkan Oezdemir: Sa zadovoljstvom ću završiti Anthonya Smitha!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2018 12:25h Autor:

Volkan vs. Smith

U subotu će proći tri tjedna od posljednjeg UFC eventa i vrijeme je za novi. Fight Night u kanadskom Monctonu predvode Volkan Oezdemir i Anthony Smith, a Švicarac je izjavio kako će svog protivnika sa zadovoljstvom završiti.

Volkan Oezdemir odraditi će u subotu svoju prvu borbu otkako je poražen od Daniela Cormiera, u borbi za naslov UFC prvaka poluteške kategorije. Možda mu je ta prilika jednostavno došla prerano, no on ju svakako namjerava iskoristiti kao podlogu za neke daljnje borbe te kao dobru lekcija za idući puta kada dobije priliku postati svjetski prvak.

“Izgubiti od Daniela Cormiera bilo je razočaranje, no naučio sam jako puno iz te borbe. I to je svakako nešto što ću unijeti u svoju iduću borbu”, rekao je švicarski borac u video najavi objavljenoj na UFC-ovom Youtube kanalu.

Novu seriju pobjeda trebao bi pokrenuti protiv još jednog opakog nokautera, Anthonya Smitha. Smith je u polutešku kategoriju došao na mala vrata, no nokaut pobjede nad Rashadom Evansom i Mauriciom Ruom nešto su što se ne može ignorirati. Tako se našao na desetom mjestu poluteške kategorije, a Oezdemir zna da to nije slučajno.

“Anthony Smith je sjajan protivnik za mene i biti će to jako dobra borba između dva eksplozivna udarača. Pobijedio je u pet od svojih posljednjih šest borbi te ima niz od dvije pobjede nad bivšim prvacima. Svakako je opasan protivnik. Vrlo je visok i ima muay thai pozadinu. Voli izazivati svoje protivnika, no ja sam spreman za sve što će u našoj borbi ponuditi.”

Na kraju je još Volkan najavio što namjerava napraviti, odnosno kako će se odviti stvari u glavnoj borbi Fight Nighta u Monctonu.

“Nije mi bitno protiv koga se borio do sada, borba protiv mene biti će mu najteža u životu. Neka se pripremi za rat i lošu noć po njega. Završiti ga biti će pravo zadovoljstvo.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI