Volkan Oezdemir ozlijeđen, Gustafsson ponovno ostao bez protivnika!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2018 16:51h Autor:

Volkan Oezdemir

UFC 227 doživio je prvu veliku nezgodu, odnosno otkazivanje borbe. Danas se pojavila informacija kako je Volkan Oezdemir ozlijeđen te je prisiljen otkazati svoju borbu protiv Alexandera Gustafssona.

Ovime Gustafsson ostaje bez već drugog planiranog protivnika za ovaj nastup, nakon što je već ostao bez Lukea Rockholda. UFC je imao namjeru ostaviti ga na programu, odnosno naći mu adekvatnog protivnika, a za to su bili spremni čak otkazati glavnu borbu ovotjednog Fight Nighta u Hamburgu, gdje se Volkan Oezdemir trebao boriti protiv Shoguna Rue. No, sada je došlo i do ozljede Oezdemira te je “The Mauler” ponovno bez protivnika i to samo dva i pol tjedna prije nego se event treba održati.

Vijest je prvi prenio Ariel Helwani, koji je rekao kako će ESPN uskoro izaći s više informacija. Ono što je on saznao je kako UFC već radi na pokušaju pronalaska zamjenskog borca, no da više ne jamče kako će Gustafsson i dalje ostati na ovom programu, odnosno nisu sigurni hoće li uspjeti u svojim namjerama.

Gustafssonu bi ovo trebala biti prva borba nakon 15 mjeseci i pobjede nad Gloverom Teixeirom, a švedski borac tvrdi da je napokon riješio sve probleme s ozljedama i da je spreman popeti se na vrh UFC-ove poluteške kategorije. No, sada su se tu pojavili drugi problemi, a to su protivnici. UFC nikako ne namjerava Gustafssona upariti s bilo kime, no moguće je da im Alex sam predloži da mu dodijele bilo koga, s ciljem da ostane aktivan, a da se onda kasnije bori protiv Oezdemira ili nekog drugog borca iz vrha kategorije.

UFC 227 održava se 5. kolovoza, a Gustafsson i Oezdemir trebali su nastupiti u sredini glavnog programa, odmah iza dvije glavne borbe, u kojima se odlučuje o UFC titulama bantam i muha kategorije. Ovo je trebala biti vrlo bitna borba za kategoriju, budući da bi pobjednik gotovo sigurno imao borbu za titulu nakon što je Daniel Cormier umirovi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI