Volkan Oezdemir: Nokautirati ću Cormiera unutar dvije minute

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2017 21:24h Autor:

Volkan Oezdemir

Volkan Oezdemir smatra kako je spreman sučeliti se s Danielom Cormierom, odnosno kako je spreman napasti titulu UFC prvaka, a zatim je i osvojiti. Zapravo, smatra kako će mu za to trebati samo dvije minute borbe u kavezu.

Švicarsko-turskom borcu nije dugo trebalo da zaradi svoj originalni UFC nadimak. Ekspresi nokauti protiv Mishe Cirkunova i Jimija Manuwe su ostavili dojam da se Volkanu negdje žuri, odnosno da nema vremena, pa je iz tog razloga došao njegov nadimak “No Time”. A u maniri njega želi nastaviti svoju karijeru, pa čak i ako mu iduća borba bude za naslov, protiv Daniela Cormiera.

“Mislim kako ću ga pobijediti u prve dvije minute, zapravo to je moj cilj. Napraviti ću na treningu sve da si osiguram situaciju u kojoj ću ga nokautirati unutar prve dvije minute. Nemam vremena za nešto više, ne želim se ozlijediti pa ću ga zbog toga nokautirati brzo i ekspresno”, ukratko je Volkan iznio planove za borbu protiv Cormiera.

A on će postati idući Cormierov protivnik ako UFC odluči onako kako je zatražio Cormier, odnosno kako su zatražili fanovi. Naime, prvak je na svom Twitteru pokrenuo anketu s pitanjem koga bi željeli vidjeti za njegovog idućeg protivnika, a fanovi su odlučili kako bi Oezdemir trebao biti taj. Cormier je to prihvatio te odmah obavijestio svog potencijalnog protivnika, koji je cijelu situaciju već pratio.

“Naravno da sam pobliže pratio što se događa. Bilo je to nešto uistinu veliko, a ja sam ostao ganut. Cormier je netko koga izuzetno respektiran, a činjenica da je on prozvao mene, nakon ankete gdje je poslušao mišljenje fanova, mi znači još više. To što me fanovi žele je sjajno, jako sam sretan zbog svega što mi se trenutno događa. 2017. mi je u svakom pogledu sjajna, a 2018. bi trebala biti još bolja”, dodao je, a onda i iznio planove o pregovorima s UFC-om, nakon kojih bi se trebalo znati nešto više o njegovoj borbi protiv Cormiera:

“Uskoro ćemo krenuti u razgovore, a sada pokušavamo što više promovirati borbu na ovakav način. Borba će se sigurno dogoditi, ja je svakako želim, a shvatio sam da tako razmišlja i Cormier.”

Borba bi se vjerojatno trebala dogovoriti za početak iduće godine, no niti UFC 219 event, koji će se održati 30. prosinca, još uvijek nema glavnu borbu. Ukoliko su obojica u mogućnosti nastupiti, i to je realna opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI