Volkan Oezdemir: Jones me nije previše impresionirao

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2017 09:59h Autor:

Volkan Oezdemir

Kandidat za idućeg protivnika Jona Jonesa, Volkan Oezdemir, nije bio toliko impresioniran Jonesovom izvedbom protiv Daniela Cormiera, barem ne onoliko koliko većina drugih. Isto tako je uvjeren da ima za ponuditi nešto novo s čime se Jones nije susreo.

Jon Jones je ponovno na vrhu, na mjestu gdje bi svakako trebao biti te gdje bi vjerojatno i bio cijelo ovo vrijeme, da nije bilo privatnih problema. MMA zajednica je oduševljena načinom povratka te prezentacijom u borbi, no ipak nisu svi takvi. Potencijalni idući izazivač, Volkan Oezdemir, kaže kako ipak ne dijeli njihov dojam.

“Borba je bila sjajna, no ja sam čekao vidjeti jednog drugačijeg Jonesa. No, možda je to zato što je u pitanju bila borba između dva ponajbolja borca svijeta. To je bio Jon Jones, to je bio njegov stil koji je sjajno provodio, no nisam vidio nikakva nova oružja. Naravno da vjerojatno nije mogao iskoristiti sve što ima i bio je dominantan, no i DC je imao svojih trenutaka. Tako da, toliko impresioniran kao drugi nisam bio”, rekao je Švicarac

Također je analizirao udarce koje je Jones primio, ali koji mu nisu nanijeli gotovo nikakvu štetu, iako su izgledali snažni i precizni. Što se tiče snage, Volkan je uvjeren kako je tu velika razlika između boraca kao što su Cormier i on te da bi drugačije bilo da je Jonesa pogodila njegova šaka.

“DC i ja posjedujemo drugačiju snagu. Njegov gard i stav jednostavno nije za udaranje. Iz takvih pozicija nije moguće dovesti dovoljnu snagu u svoj udarac, pa je to prva stvar koja bi bila drugačija. Ja imam drugačiji stil i nudim Jonesu potpuno novi izazov. Kada moji udarci sjednu, sigurno će biti drugačije.”

Volkan ima velike šanse biti idući Jonesov protivnik, no trenutno ipak sve više vuče prema revanšu protiv Alexandera Gustafssona. Za to vrijeme je Volkan spreman odraditi još jednu borbu, s ciljem da ostane u formi te da još više potvrdi kako bi on trebao biti idući. Uostalom, njemu se ne žuri, početkom ove godine je kao zamjenski borac došao u UFC, a sada je već kandidat za titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI