Vlado Šikić ponovno nema sreće!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2017 10:15h Autor:

Vlado Šikić

Iznimno talentirani hrvatski MMA borac s njemačkom adresom Vladimir Šikić, je ostao bez protivnika na Cage Warriors eventu gdje je trebao nastupiti 28. listopada. Njegov protivnik i bivši Cage Warrriors prvak, popularni Paddy Pimblett se ozlijedio na treningu te je bio prisiljen otkazati nastup.

“The Baddy” je, prema informacijama koje je u javnost pustila britanska promocija, na treningu pretrpio potres mozga te mu liječnici nisu dopustili ulazak u borilište nakon tako teške ozljede već 28. listopada.

“Paddy Pimblett je pretrpio potres mozga na treningu te se neće natjecati na CW88 eventu zbog medicinskih razloga. Želimo Paddyju brzi oporavak”, objavili su kratko iz promocije.

Nije jasno hoće li Šikić neovisno o ozljedi svog protivnika nastupiti na priredbi u Liverpoolu s obzirom da je hrvatski borac angažiran specifično kao protivnik za njihovog bivšeg prvaka.

U svakom slučaju sreća nikako da “pomazi” 27-godišnjeg Šikića. Podsjećamo, “Sunshine” je prije nekoliko godina nastupio i u reality showu “The Ultimate Fighter”, no ozljeda ramena ga je zaustavila na putu do pobjede u preliminarnoj borbi.

Nakon toga se Šikić oporavio te je trebao nastupiti u Final Fight Championshipu na FFC-u 26 protiv Normana Parkea. Nažalost, tijekom pripema je ponovno ozlijedio rame te je uslijedila nova operacija i nova pauza.

Šikić se svakako što prije treba vratiti u borilište gdje nije nastupio još od 2014. godine jer se radi o iznimnom talentu. Neporažen u profesionalnoj karijeri uz 10 pobjeda i 1 No Contest. Obično se natječe u lakoj kategoriji, a ovaj put se s Englezom trebao susresti u “catch weightu” do 68 kila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI