Vitor Belfort objavio snimku iz dvorane, provjerite u kakvoj je formi (VIDEO)

UFC 02.10.2017 19:18h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort se trebao umiroviti borbom protiv Natea Marqueardta, koju je odradio proteklog ljeta, no zapravo niti on sam ne zna hoće li se i dalje boriti. Jednim dijelom i zbog toga je i dalje vrlo aktivan u dvorani, što dokazuje objava na Instagramu.

40-godišnji Belfort je u spomenutoj borbi došao do pobjede, a po mnogima je to bilo podosta sumnjivom sudačkom odlukom te je veliki broj novinara i fanova stava kako mu je pobjeda poklonjena zbog toga što je najavio kako je u pitanju njegova posljednja borba. Malo nakon nje je Belfort ipak rekao da se nije umirovio nego da i dalje planira boriti se, ali da bi volio to raditi protiv boraca koji su u sličnim godinama kao i on.

Takvu ponudu još uvijek nije dobio, a pošto je i dalje pod ugovorom s UFC-om, vjerojatno bi morao nastupiti u oktogonu. UFC se zapravo nije izjavio po tom pitanju, no vjerujemo da niti oni niti fanovi ne bi imali ništa protiv vidjeti Belforta još koji put. Upravo je borba protiv Marquardta, također veterana, koja je bila podosta zanimljiva i kompetitivna, zapravo dokaz da tako nešto ne bi bila loša ideja. Iz tog razloga, Belfort je i dalje vrlo aktivan u dvorani.

Iako mu se sve više vide godine, forma se čini zadovoljavajuća, barem iz onoga što možemo vidjeti. No, najbolje da se uvjerite sami i sami prosudite da li bi imalo smisla Belforta gledati još koji put.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI