Vitor Belfort: Nokautirao bih Weidmana da sam napravio korak unatrag

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2015 18:13h Autor:

Belfort i Weidman

Vitor Belfort smatra da je trebao uzeti vremena i ići polako u meču za naslov prvaka protiv Chrisa Weidmana, koji se održao na UFC-u 187, te da ga je to koštalo pobjede.

Vitor nije iskoristio svoje iskustvo i vjeruje kako je mogao nokautirati Weidmana da je drukčije pristupio meču. Belfort je u jednom trenutku sasuo kanonadu udaraca na prvaka, ali ga nije uspio završiti.

"Izgubio sam previše energije u tom trenutku.", izjavio je Vitor na press konferenciji u svojoj dvorani, a prenosi Combate. "Da sam samo napravio korak prema natrag i pričekao, siguran sam da bih ga nokautirao. Trebao sam bolje iskoristiti svoje iskustvo. Weidman je jako čvrst na tlu, imao je bolji dan."

Belfortov sparing partner i jiu jitsu trener, Gilbert Burns, je izjavio da je njegov učenik napravio tehničku grešku kad se borba preselila na parter. No, Vitor smatra da Chris zaslužuje pohvale jer ga je zadržao na tlu.

"Ramena su mi bila na parteru, nisam se mogao okrenuti na stranu. Lako je govoriti o greškama u borbi. Drugi lik zaslužuje pohvale. Ovo je dio života. Osjetio je moje udarce, bilo ga je strah ući u razmjenu sa mnom. Htio je odmah srušiti me. Proveo sam godinu i pol čekajući ovu borbu, imao sam osjećaj da trening kamp nikad neće završiti."

Gegard Mousasi je prozvao Vitora, ali Brazilac nije siguran kad će se opet vratiti u oktogon. Ne žuri mu se i želi provesti vrijeme sa svojom obitelji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI