Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vitor Belfort: Najsretniji sam čovjek na svijetu | Fight Site

Vitor Belfort: Najsretniji sam čovjek na svijetu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2015 17:58h Autor:

Do važne je pobjede došao Vitor Belfort, kojom je dokazao da još uvijek u sebi ima ono što ga drži toliki niz godina u vrhu. Spreman je za još jedan napad na tron, a veliki dio tog samopouzdanja mu daje i način na koji je posložen njegov život.

U borbi protiv Dana Hendersona, ponovno je to bio onaj stari Vitor Belfort. Borac kojem je potreban samo jedan trenutak da izvede nešto nevjerojatno. Borac koji ima toliko fanova diljem svijeta i koji još uvijek vjeruje da ima sve što je potrebno da bude najbolji na svijetu.

"Treniramo sve, radimo na svim segmentima i jako puno toga žrtvujem, pa sam tako žrtvovao i to da budem prisutan na rođenju moje kćeri. Dvadeset godina se bavim ovim i moram priznati kako sam presretan što imam ovoliku bazu fanova i dan danas. Zahvalan sam Bogu svaki dan na tome što imam i dalje priliku raditi ovo što volim", bio je zanimljiv Belfort komentar na pitanje kako je došlo do tako spremnog borca te do četvrte pobjede za redom, koju je pokrenuo high kick.

Od poraza protiv Chrisa Weidmana je napravio dosta izmjena u svom životu odnosno treningu. Više ne odlazi u dvorane nego trenira kod kuće te dovodi borce i trenere koje on želi i za koje misli da će najbolje raditi s njim. Isto tako, kad su tamo, onda rade samo s njim i cijela je pažnja usmjerena na njega, taktiku borbe te pripremu za nju.

"Promjena je ono što mi je trebalo, a isto je tako potrebna i Americi odnosno svijetu. Trebamo svi mijenjati mentalitet i isto tako učiti i napredovati. Tako je i s ovim sportom. Bio sam svjetski prvak prije 20 godina i još sam tu, a to ne bih bio da nisam cijelo vrijeme pratio napredak sport", ponosan je postignutim te je dodao:

"U ovom trenutnu sam najsretniji čovjek na svijetu. Imam obitelj, imam prijatelje i imam sjajan tim koji radi sa mnom."

Nije loše za jednog 38-godišnjaka, koje su mnogi već otpremili u sportsku mirovinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI