Vitor Belfort: Moja tajna uspjeha je da sam samo sretan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2012 09:03h Autor:

Vitor Belfort (Photo by Combatlifestyle.com)

Dva nas dana dijele od meča koji svi željno iščekuju u Rio de Janeiru – okršaja Vitora Belforta i Anthonyja Johnsona.

I dok smo od tamnoputog Amerikanca proteklih dana mogli čuti riječi poput: “rastrgat ću ga”, “uništit ću ga”, “potrgat ću ga”, Belfort je ostao miran i staložen. Kao i obično, Brazilac pokušava stvari sagledati na više duhovniji način.

“Ne zanima me previše priča. Mora da je Anthony jako nervozan. Smatram da pokušava pronaći način da se promovira i da se riješi nervoze.”

Belfort je jedan od najpopularnijih brazilskih sportaša, a neovisno o ishodu meča protiv Johnsona, pojavit će se kao trener u prvoj sezoni TUF-a te južnoameričke zemlje.

“Bit će strašno. Sve ove prilike koje su mi se ukazale su sjajne. Šansa da ti se tako nešto dogodi je jedan naprema milijun. “

Osim poraza od Andersona Silve, Belfort nije izgubio meč još od 2006.

“Ne motivira me nokautiranje ljudi. Motiviraju me postignuća za moju zemlju i moje principe. Pokušavam živjeti dan za dan i uživati u tome. Uživam u svakom trenutku. To je moja tajna uspjeha – samo sam sretan”, zaključuje Belfort.

Samo nekoliko mjeseci nakon i više nego uspješnog turnira u Rio de Janeiru, američka promocija se odlučila vratiti u brazilski velegrad. UFC 142 će 15. siječnja ponuditi nekoliko spektakularnih borbi koje ćete i ovaj put moći izravno pratiti na Fight Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV).

Prijenos počinje u noći sa subote na nedjelju, 15. siječnja u 04:00h. Fight Channel PPV vam kao i obično nudi minimalno tri sata vrhunske UFC zabave!

Glavne borbe (Fight Channel PPV):

Jose Aldo vs. Chad Mendes

Vitor Belfort vs. Anthony Johnson

Rousimar Palhares vs. Mike Massenzio

Erick Silva vs. Carlo Prater

Edson Barboza vs. Terry Etim

Uvodne borbe:

Thiago Tavares vs. Sam Stout

Ednaldo Oliveira vs. Gabriel Gonzaga

Michihiro Omigawa vs. Yuri Alcantara

Mike Pyle vs. Ricardo Funch

Fabio Maldonado vs. Caio Magalhaes

Felipe Arantes vs. Antonio Carvalho

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI