Vitor Belfort: Mirovina? Ne! Posljednja borba? Da!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.05.2018 18:55h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort službeno je potvrdio kako će na UFC 224 eventu odraditi svoju posljednju borbu, no zanimljiv je odgovor dao na pitanje znači li to njegovo umirovljenje.

Belfort će se u subotu boriti protiv Lyota Machide, točno na sredini glavnog programa eventa u Rio de Janeiru. Biti će to službeno njegova posljednja borba, nakon što mu je otkazan prošli pokušaj iste, radi problema Uriaha Halla sa skidanjem kilograma. Na kraju svoje 22 godina duge karijere svakako mu štošta prolazi kraj glavu pa je nešto od toga i otkrio.

“Ovo je moja posljednja borba, a mnogi se pitaju kakva mi je ostavština. To je nešto što nisam učinio za sebe, nego što sam učinio za iduće generacije. Tako da mislim da imam jednu od najvećih ostavština u povijesti ovog sporta. Kako mi je ovo posljednji nastup, moram reći da sam zadovoljan s onim što sam napravio u sportu, ali mislim kako mu mogu još puno toga pružiti. Jako mi se sviđa ovo što UFC radi u posljednje vrijeme, njihov Institut i druge stvari. Mislim kako imam puno toga što im mogu ponuditi”, rekao je Vitor, čime je odmah naglasio kako bi volio ostati član UFC-a u nekoj od mnogih funkcija izvan oktogona.

Upravo je na tu svoju namjeru povezao izjavu o mirovini.

“Što se tiče mirovine, ne idem u mirovinu. Kada se umiroviš, onda ništa ne radiš, a dalje si plaćen. Ja odlazim tamo gdje ne mogu biti plaćen bez da išta radim. Tako da ne idem u mirovinu nego krećem u potragu za novim poslom, za novim prilikama”, objasnio je svoje viđenje Belfort.

Vitor je inače već pokrenuo neke poslove, prije svega vlastiti trening sistem od kojeg namjerava napraviti franšizu. U svakom slučaju, Vitor je ime na koje nitko iz MMA svijeta nikada neće moći ostati ravnodušan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI