Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vitor Belfort: Imam snage za još jedan napad na titulu | Fight Site

Vitor Belfort: Imam snage za još jedan napad na titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2015 19:19h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort je objavio kako još neće završiti svoju karijeru, nego će pokušati još jednom napasti UFC-ov pojas, a kaže kako ga u tome podržava i vodstvo UFC-a.

Ekspresno je Vitor Belfort poražen od Chrisa Weidmana, čime je završilo čekanje i pripreme za tu borbu, u trajanju od godinu i pol dana. No, "The Phenom" kaže da to nije bila njegova posljednja borba:

"Mislim kako se još uvijek mogu natjecati na visokom nivou. U meni ima snage za još jedan put prema tituli."

Onda je ispričao što se događalo nakon borbe, u kojoj nije izgledao kao onaj stari Vitor, posebno na podu, gdje je ranije znao mnogim parteraškim majstorima praviti velike probleme.

"Dana i Lorenzo su me nazvali dan nakon borbe i pitali su me kako sam i kako mi je bilo. Posljednjih godinu i pol je bilo jako teško za mene, puno promjena i morao sam se adaptirati na nove stvari. Pitali su me želim li krenuti u još jedan napad na titulu, jer i oni znaju moj potencijal. Ja sam rekao da želim, jer sam još uvijek sami vrh ove divizije", uvjeren je da još uvijek ima dinamita.

A osoba koja vodi njegovu karijeru je njegova supruga, Joanna Prado. Upravo ona je osoba s kojom se prvo konzultirao oko nastavka karijere i koja mu pomaže donijeti sve odluke u vezi svog sportskog, ali i privatnog života:

"Supruga me upitala zašto se želim i dalje boriti. Neću lagati, ne mislim se boriti samo zato da ostanem tu. Ako ću se boriti, onda će to biti zato da još jednom pokušam osvojiti pojas. Takav sam oduvijek i nikad ne bih nastupao eto tako, samo da se borim.  Vjerujem ljudima kojima vode moju karijeri i oni će dogovoriti s UFC-om ono što je najbolje za mene."

Ne zna se kad bi Vitor mogao nastupiti, a nije komentirao niti prozivanje od strane Gegarda Mousasia, koji želi borbu s njim u rujnu u Japanu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI