Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Villante, Safarov, Ngannou i Meerschaert odnijeli bonuse u Albanyu | Fight Site

Villante, Safarov, Ngannou i Meerschaert odnijeli bonuse u Albanyu

UFC 10.12.2016 10:42h Autor:

Ngannou vs. Hamilton

Bonusi nakon UFC Fight Night u Albanyu pripali su Gianu Villante i Saparbeku Safarovu, koji su odradili borbu večeri te Francisu Ngannou i debitantu Geraldu Meerschaertu za izvedbu večeri.

Villante i Safarov odradili su sjajnu rundu i pol prepune akcije, no mora se priznati kako su imali žestoku konkurenciju u borbi Justine Kish i Ashley Yoder. Vjerojatno je oko ovog bonusa presudio prekid, kao i činjenica da je Villante nastupio u New Yorku, pred svojom publikom, nakon što je ostao bez planiranog nastupa na UFC 205 u Madison Square Gardenu.

Bonusi za najbolji izvedbu večeri ipak su zasluženu i neupitno pripali onima najboljima. Iako je Randy Brown također impresionirao u borbi koju je završio udarcem koljenom, Francis Ngannou i Gerald Meerschaert ipak su izveli nešto impresivnije. Ngannou je do pobjede došao kimurom, potezom za koji je rijetko tko znao da se nalazi u njegovom arsenalu, dok je Meerschaert u svom debiju izveo anakonda gušenja, također ne toliko čest potez u MMA ringu ili kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI