Viking Emil Meek protiv Taleba na švedskom Fight Nightu, nastupa i Ben Saunders

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2017 21:58h Autor:

Emil Meek

UFC Fight Night 109, koji se idućeg mjeseca održava u Stockholmu, dobio je na svoj program još dvije borbe. Najbolji norveški borac, Emil Meek, borit će se protiv Nordinea Taleba iz Kanade, a nastupa i Ben Saunders koji se bori protiv Petera Sobotte.

Emil Meek je oduševio u svom prvom UFC nastupu, kada se savladao favoriziranog Jordana Meina, čime je potvrdio da pobjeda nad Rousimarom Palharesom, koja ga je i dovela u UFC, nije slučajna. Sada je dočekao nastup u svom susjedstvu, a u Stockholmu ga čeka Nordine Taleb. Kanadski borac slavio je u četiri od svojih šest UFC nastupa, no u posljednjem je podosta jednostrano poražen od Santiaga Ponzinibbia.

Također, u Švedsku dolazi i uvijek zanimljivi Ben Saunders. Killa B se ove godine uspješno vratio pobjedom nad Courtom McGeeom, što mu je četvrti trijumf u posljednjih pet UFC nastupa. Njega čeka Peter Sobotta, njemački borac također podosta uspješan u UFC-u. On je upisao pobjede u tri od četiri nastupa, posljednju u rujnu prošle godine protiv Nicolasa Dalbya.

UFC Fight Night 109 održava se 28. svibnja, a predvode ga Alexander Gustafsson i Glover Teixeira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI