Vik Grujić: UFC, gdje mi je bonus za borbu večeri?

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.05.2015 19:36h Autor:

Vik Grujić

Srpsko-australski UFC borac, Vik Grujić, doživio je poraz u jednoj izjednačenoj borbi protiv Brendana O'Reillya. Nije mu toliki žao poraza, jer smatra da je odradio odličnu borbu, nego se začudio što nije zaradio bonus za borbu večeri, koji je realno zaslužio.

Sjajna je bila borba Vika Grujića i Brendana O'Reillya, gdje se posebno istakla druga runda, koja je publiku digla na noge. Bio je to jedan pravi 'brawl' te je bilo gotovo sigurno da će ova borba, neovisno o pobjedniku odnijeti bonus za borbu večeri.

Ipak, Dana White je ponovno odlučio izostaviti taj bonus te podijeliti četiri komada za najbolju izvedbu. To je Grujića, koji je trenutno na 1-3 u UFC-u te je njegov ostanak u organizaciji izuzetno neizvjestan, začudilo i rastužilo. Na svom Facebook profilu je prokomentirao borbu:

"Nisam danas došao do pobjede, ali ne smatram se niti poraženim. Svaka čast Brendanu O'Reillyu, on je jedan zajeban i čvrst lik. Dao sam sve od sebe i borio sam se kako treba, ali ostao sam 'kratak'. UFC, 50.000 dolara bonusa?"

Vik je još zahvalio svojim prijateljima i fanovima te je rekao da će se vratiti. Nadamo se u UFC-u, odnosno da će mu se ispuniti želja da nastupi u svom gradu, Melbourneu, gdje krajem godine UFC radi stadionski event, na kojem će borbe gledati 50.000 ljudi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI