Vijest o Dos Santosovom padu na doping testu jako je razljutila “Predatora” Ngannoua

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2017 13:01h Autor:

Francis Ngannou (Instagram)

Brojni MMA fanovi ostali su šokirani kada su saznali da je jedan od njima omiljenih boraca pao na doping testu. Riječ je o popularnom brazilskom teškašu Junioru Dos Santosu.

Izvannatjecateljski uzorak uzet 10. kolovoza pokazao je kod JDS-a prisutnost hidroklorotiazida, diuretika koji se zna koristiti kako bi se prikrilo korištenje drugih supstanci i koji se nalazi na USADA-inoj crnoj listi. Iz Dos Santosovog tima tvrde da ne znaju kako se supstanca našla u njegovim nalazima, a otkrili su i da se bivši teškaški prvak već osobno ispričao Francisu Nagannou.

Podsjetimo, “Cigano” i “Predator” trebali su biti dio UFC 215 priredbe koja se održava 9. rujna u Edmontonu.

Vijest o otkazivanju borbe očigledno nije dobro sjela kamerunsko-francuskom teškašu koji je upravo u okršaju s legendarnim Brazilcem tražio svoje probijanje do meča za najprestižniju titulu.

“Jako, jako sam ljut!!! Uskoro bih završio s pripremama i onda mi jave da je moj protivnik otkazao nastup na UFC-u 215”, prokomentirao je ukratko Ngannou preko svog Twitter profila.

U ovim trenucima nije poznato koga će i za koji datum UFC ubaciti kao novog protivnika ovog opasnog teškaša. Tko zna, možda se i JDS-ov B uzorak pokaže kao negativan pa bi ovaj meč mogao jednostavno biti premješten na jednu od kasnijih priredbi. U protivnom, “Cigano” bi mogao biti susprendiran na čak dvije godine.

Junior Dos Santos pao na doping testu!

Poznato na što je Dos Santos pao, u timu rade na otkrivanju kako je do toga došlo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI