Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vidoviti Magalhaes: Očekujem pobjedu “submissionom” protiv Pokrajca! | Fight Site

Vidoviti Magalhaes: Očekujem pobjedu “submissionom” protiv Pokrajca!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2012 16:13h Autor:

Vinny Magalhaes

Igora Pokrajca idućeg vikenda očekuje iznimno težak izazov kad se u kavezu nađe s Vinnyjem Magalhaesom, koji najavljuje svoju pobjedu submissionom.

UFC 152 mogao bi značiti pravu malu prekretnicu u UFC karijeri našeg Igora Pokrajca. U slučaju pobjede vrlo vjerojatno slijedi protivnik iz top 10 kategorije, pa je samim time naše iščekivanje njegovog dvoboja u Torontu još veće.

S druge strane bit će mu odličan parteraš Vinny Magalhaes, koji se ne libi priznati da računa na pobjedu upravo na podu.

"Vidim submission. Ne znam hoće li on biti u prvoj, drugoj ili trećoj rundi. Pokrajac je vrlo dobar u stand up borbi. Svima kažem da bez obzira koliko bio dobar udarač, može očekivati vrlo brzo rušenje", rekao je Vinny.

Odličan Brazilac inače je i angažiran kao jedan od trener u Xtreme Couture Gymu, no taj posao trenutno je malo zapustio kako bi se što bolje pripremio. "Ne želim provoditi dnevno devet sati u dvorani i učiti druge. Sada sam se fokusirao na ono što najviše žalim, a to su borbe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI