Vidoviti Brandan Schaub? Bivši UFC-ov teškaš prije samo par dana najavio da će se dogoditi kaos nakon borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2018 12:31h Autor:

Brendan Schaub

Sve ono što se dogodilo nakon borbe Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, samo par dana prije održavanja borbe najavio je Brendan Schaub, u podcastu Joea Rogana.

Budući da je podcast održana samo par dana prije eventa, naravno kako je on bio jedna od glavnih tema. Rogan je tamo trebao otići na posao komentatora, a kada se pitalo Schauba hoće li biti tamo, rekao je da neće. I zanimljiv je bio razlog takve odluke.

“Ne bih nikada otišao na ovu borbu. Razlog je što sam pičkica i mislim da će se nešto dogoditi u publici između irskih i ruskih fanova. Animozitet i mržnja su preveliki, postalo je to sve puno više od obične UFC borbe”, rekao je Schaub, čime je ozbiljno najavio ono što se dogodilo odmah nakon borbe, kako u dvorani, tako i na ulicama Las Vegasa.

Schaub je već ranije pričao o tome kako mrzi vrijeme dok je bio UFC borac te kako nije volio ništa što bi sama borba donosila, osim novca koji je zarađivao. Nakon završetka karijere se jako dobro snašao te zarađuje još bolje nego kada je bio borac, dijelom kao komičar te dijelom kao podcaster.

“Tako je, ne volim nasilje, nisam volio niti dok sam bio UFC borac. Bilo mi je to sve previše stresno, zbog toga sam i prestao boriti. Ne želim više nikada biti u tom stanju straha.”

Najzanimljivije je kako je Schaub na kraju u potpunosti bio u pravu.

My boy @brendanschaub called the debacle after the fights a couple days before on our podcast.

Objavljuje Joe Rogan u Nedjelja, 7. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI