Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Žestoka sučeljavanja u Adelaideu, najnapetije između Hunta i Willisa | Fight Site

(VIDEO) Žestoka sučeljavanja u Adelaideu, najnapetije između Hunta i Willisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2018 19:48h Autor:

Mark Hunt i Justin Willis

 Više nego zanimljivo prošlo je sučeljavanje boraca sutrašnjeg UFC Fight Nighta 142 koji se održava u Adelaidu. Ono je donijelo hladni pogled glavnih zvijezda, ali i vrlo napetu situaciju koja nikako nije karakteristična za sučeljavanja Marka Hunta.

Nije sučeljavanje Hunta i Willisa bilo jedino žestoko. Sudar licima već su prije njih odradili domaći mladac Jim Crute i njegov protivnik, škotski grappler Paul Craig, koji se ponovno potrudio pokazati kako ga nije strah talenta koji je krije u mladom Australcu. Strah nije niti Tonya Martina, koji nije prestao nešto govoriti Jakeu Matthewsu.

Ipak, ono što smo naveli u uvodu je izazvalo najveću pažnju. Sučeljavanja Marka Hunta najčešće prolaze uz poštovanje pa čak i prijateljsku atmosferu, no ovog puta to nije bio slučaj. Amerikanac je odmah počeo Huntu govorio nešto što se Samoancu nije svidjelo i na Markovom ponašanju vidjelo se kako je ljut, što je emocija koju je inače od njega gotovo pa nemoguće vidjeti.

Što se tiče sudionika glavne borbe, Juniora Dos Santosa, od Brazilca smo vidjeli samo hladni ubojiti pogled, dok je Tuivasa kao i uvijek bio vedar i raspoložen. Neovisno o tome kako je izgledalo ovo vaganje, uvjereni smo da nas sutra čeka vrhunski show iz Australije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI