(VIDEO) Završen Ultimate Fighter, sve je spremno za sutrašnje finale uz Dos Anjosa i Usmana

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2018 13:28h Autor:

TUF 28 Finale

Emitirana je posljednja epizoda 28. sezone Ultimate Fightera, nakon koje su poznata oba ovosezonska finala, koja će se održati već sutra, 30. studenog, na finalnom eventu kojeg predvodi borba Kamarua Usmana i Rafaela Dos Anjosa.

U posljednjoj epizodi ove sezone održana je ujedno i posljednja borba u sada već legendarnoj Ultimate Fighter dvorani. U njoj su se sučelile Macy Chiasson, članica tima Kelvina Gasteluma i najneiskusnija borkinja ove sezone te Leah Letson, borkinja koja već ima ugovor s UFC-om, budući da se trebala boriti protiv Cris Cyborg, da bi borba ipak bila otkazana. Inače, Letson je ove sezone bila članica tima Roberta Whittakera.

Gastelum je kroz cijelu sezonu samo u superlativima govorio o Chiasson, koja je do sada u karijeri odradila tek dvije profesionalne borbe. I čini se kako je bio u pravu. Nakon što je imala problema sa skidanjem kilograma, ali je na kraju uspješno odradila taj dio posla, ova 175 centimetara visoka borkinja je u borbi briljirala. Od početka je stvorila pritisak te je slavila prekidom u prvoj rundi. Koljenima u tijelo je doslovno izbila sve što je mogla iz svoje protivnice te je našla mjesto u finalu, gdje će se boriti protiv timske kolegice i svoje jako dobre prijateljice, Pannie Kianzad.

Već danas svi ovi borci i borkinje izaći će na vaganje eventa koji predvodi sjajan velteraški okršaj između Kamarua Usmana i Rafaela Dos Anjosa. Ostatak programa ništa ne zaostaje kvalitetom, a prije svega tu mislimo na borbu Josepha Benavideza i Alexa Pereza, ujedno sunaslovnu borbu eventa. Bryan Caraway također ima novu borbu i to protiv uvijek opasnog i atraktivnog Pedra Munhoza. Na program su danas dodane još dvije borbe, odnosno međusobno će se sučeliti poraženi borci i borkinje iz ovosezonskih TUF polufinala.

Kako izgleda cijeli program, pogledajte u popisu, a ispod njega se nalaze i dvije sjajne video najave.

TUF 28 Finale – Popis i raspored borbi

Rafael dos Anjos vs. Kamaru Usman
Joseph Benavidez vs. Alex Perez
Pannie Kianzad vs. Macy Chiasson
Justin Frazier vs. Juan Espino
Pedro Munhoz vs. Bryan Caraway
Kevin Aguilar vs. Rick Glenn

Ji Yeon Kim vs. Antonina Shevchenko
Roosevelt Roberts vs. Darrell Horcher
Tim Means vs. Ricky Rainey
Darren Stewart vs. Edmen Shahbazyan
Maurice Greene vs. Michel Batista
Leah Letson vs. Julija Stoliarenko

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI