(VIDEO) Zahabi kaže da bi se borio protiv McGregora i da ne bi bilo skupo

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2019 19:14h Autor:

Firas Zahabi i Georges St-Pierre

“Hey firaz. Čovjek koji je i dalje mlad, a boji se sam boriti. Prestani govoriti o meni kao da me poznaješ, ti glupančiću. Koliko godina imaš? Zašto ti sam nisi u kavezu? Nemaš hrabrosti za to?”, krenuo je u nedavni obračun “Notorious” da bi zatim nastavio “grmiti” po slavnom treneru Firazu Zahabiju:

“Iznajmljuješ sobe i stišćeš gumb za početak runde za život. Tako da začepi gubicu mali…”

A sve samo zato što je čelni čovjek TriStar Gyma u Montrealu odgovarajući na pitanje ustvrdio da bi u eventualnom revanšu između McGregora i Hollowayja prednost dao prvaku perolake kategorije.

“Da moram birati između Hollowaya i McGregora danas, izabrao bih Maxa Hollowaya”, izjavio je Zahabi, a onda i objasnio svoj odabir:

Conor se nije proslavio odgovorom “firazu” Zahabiju: Poručio mu da nema hrabrosti sam se boriti

“Mislim da se Holloway u svakom smislu poboljšao od tada. Prema meni, Holloway bi ga pobijedio većom frekvencijom udaraca. Jednostavno bi više radio od Conora. Mislim da bi napravio nešto vrlo slično što je Nate Diaz napravio McGregoru, ali još više. Mislim da se McGregor izvukao s mnogim sitnicama u meču protiv Natea Diaza, recimo s udarcima nogama. To mu ne bi prošlo protiv Hollowaya.”

S obzirom da Zahabi ima svoj podcast u kojem su dozvoljena pitanja gledatelja, bilo je jasno da će jedno od njih glastiti i “Koliko bi novca trebalo da se bori protiv Conora McGregora?”

Poznati trener je odgovorio pozitivno te je dodao da ne bi trebalo previše novca da prihvati meč protiv bivšeg prvaka u dvije kategorije.

Čitav podcast Zahabija pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI