(VIDEO) Whittaker i Gastelum odradili atletsku utrku na 5000 metara

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2018 10:28h Autor:

Gastelum vs. Whittaker

Vrlo zanimljiv bio je izazov za trenere 28. sezone Ultimate Fightera. Robert Whittaker i Kelvin Gastelum dovedeni su na atletsku stazu, gdje su sučeljeni u utrci na 5000 metara.

Dana White je svoje dvije zvijezde, koje će se na UFC 234 eventu boriti za titulu prvaka srednje kategorije, doveo na altetsku stazu sveučilišta u Las Vegasu, gdje im je otkrio kako će trčati 13 krugova. To bi inače bila olimpijska atletska utrka na 5000 metara. Vrlo brzo su se preobukli u opremu i krenuli na ovaj pravi test kondicijske pripreme i izdržljivosti.

Robert Whittaker bio je onaj koji je u startu došao u prednost te se činilo kako cijelo vrijeme konstantno uspijeva držati tempo, dok je Gastelum zaostao na samom početku. Vidjelo se kako Kelvinu, koji naoko izgleda manji od Whittakera, ovo nikako neće biti lagan posao, unatoč konstantnoj podršci članova njegovog tima, koji su naizmjence trčali s njim i pružali mu okrjepu.

Ipak, u 11. krugu došlo je čak do toga da je Gastelum morao stati i povratiti, dok je Whittaker i dalje držao konstantno isti tempo, do samog kraja utrke. Na kraju je slavio s krugom i pol prednosti ispred Gasteluma, koji je uz podršku članova svog tima ipak završio utrku.

Cijeli izazov trenerima emitiran je u 11. epizodi 28. sezone Ultimate Fightera, dok dio prikazanog možete vidjeti u videu ispod teksta. U svakom slučaju, ova utrka možda je dala neke smjernice prije njihove borbe, koju će u veljači održati u Melbourneu. Hoće li i tada kondicija biti glavna prednost za trenutnog prvaka do 84 kilograma?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI