Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Whiteu dosta UFC-a?! “Braća Fertitta kupuju NFL momčad, a predviđam da ću ponovno surađivati s njima!” | Fight Site

(VIDEO) Whiteu dosta UFC-a?! “Braća Fertitta kupuju NFL momčad, a predviđam da ću ponovno surađivati s njima!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2019 10:31h Autor:

Lorenzo Fertitta, Dana White & Frank Fertitta

2016. godine braća Fertitta su uspjela prodati najmoćniju MMA promociju svijeta za 4.2 milijarde dolara. Dobar dio tog ogromnog financijskog kolača je pripao njima. Što danas rade ova dva milijardera koja mnogim MMA fanovima nedostaju i koji smatraju da je sport bio bolji s njima na čelu?

Lorenzo i Frank ganjaju svoj san – a on je postati vlasnik jedne momčadi koja nastupa u američkoj profesionalnoj nogometnoj ligi, odnosno NFL-u. Odmah po prodaji UFC-a Fertitte, koje su svoj kapital zaradile vlasništvom lanca uspješnih casina, su najavile kupovinu NFL momčadi. No, taj im zadatak do sada nije pošao za rukom.

Lorenzo je nedavno u intervjuu za TMZ Sports potvrdio da je lov i dalje aktivan i da oni u ovom trenutku čekaju pravu priliku. Ideja je bila da se tim Oakland Raidersa preseli u Las Vegas, ali legendarna MMA braća nisu bila na pobjedničkoj strani tog velikog “deala”. Ipak, od svog sna neće odustati tako lako. Predviđaju da će uskoro postati vlasnici NFL momčadi.

A što je s Danom Whiteom, njihovim velikim suradnikom i prijateljem koji je zapeo u UFC-u? Dojam je da i White također sanja ponovno ujedinjenje s Fertittama u nekom novom projektu. Ako se radi i o NFL-u, dojam je da White nema problema s tim.

I on je u razgovoru za TMZ potvrdio kako braća i dalje traže NFL momčad koju bi mogli kupiti. Ali je izjavio još nešto – predviđam da ćemo surađivati u budućnosti!

“Oni bi bili nevjerojatni vlasnici NFL momčadi. Gledajte…oni su vlasnici casina i u tome su dobri, bili su fenomenalni vlasnici UFC-a”, izjavio je predsjednik UFC-a te je dodao:

“Apsolutno sam siguran da će jednog dana biti vlasnici NFL momčadi.”

Upitan je li zainteresiran za novu suradnju s moćnom braćom, Whiteu se odmah lice ozarilo, a osmjeh mu je okupirao obraze.

“Vrlo sam zainteresiran. Predviđam da će braća Fertitta jednog dana biti vlasnici NFL momčadi, a da ću ja s njima biti u poslu”, zaključio je Dana White s osmjehom na licu.

Nakon ovakve izjave teško je ne zaključiti kako se predsjednik UFC-a već umorio nakon toliko godina na kormilu elitne svjetske MMA promocije. Možda je zaista vrijeme za nešto novo. I radi njega, ali i radi MMA sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI