(VIDEO) White u maniri kladioničara odgovara na goruća pitanja u UFC-u: Izostao jedan od najbitnijih odgovora, zanimljiva situacija kod McGregora…

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2019 12:18h Autor:

Dana White

Zakoračili smo u 2019. godinu i dosta je pitanja otvoreno u MMA svijetu, a prije svega u UFC-u kao vodećoj svjetskoj promociji.

Predstavljen je novi pojas, aktivan je dogovor s ESPN-on, no upitnici su i dalje nad nekoliko gorućih tema o kojima je ukratko progovorio Dana White. Naime, predsjednik UFC-a je u razgovoru s TSN-om u stilu jednog kladioničara prognozirao što će se događati i kakvu bismo situaciju mogli zateći u budućnosti.

White je tako prognozirao povratak Brocka Lesnara, dok Georgesa St. Pierrea te Nicka i Natea Diaza ne vidi u Octagonu tijekom 2019. godine. Mišljenja je i kako ćemo gledati treći susret Daniela Cormiera i Jona Jonesa, a Conoru McGregoru ne vidi novi nastup u boksačkom svijetu.

Zanimljiva se situacija dogodila kada je White prognozirao idućeg protivnika irske zvijezde kada nije izabrao niti jednog od ponuđenih, a imena nije nedostajalo… Spomenimo i da predsjednik UFC-a nije htio odgovoriti na pitanje koje je glasilo: “Hoće li na ovaj datum iduće godine i dalje postojati muška muha kategorija?”

White je za kraj zaključio da poprilično vjeruje svojim prognozama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI