(VIDEO) White impresioniran diskvalificiranim Hardyem, dati će mu još jednu priliku

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2019 18:10h Autor:

Hardy vs. Crowder

Debi nastup Grega Hardy u UFC-u nije prošao niti blizu očekivanjima. Zapravo, završio je najgore po njega, ali i po gledatelje. Jedna velike greške dovela je do njegove diskvalifikacije i poraza, no Dana White je zadovoljan onim što je ovaj prikazao.

Greg Hardy po prvi put u karijeri izašao je iz prve minute borbe te je protiv Allena Crowdera stavljen na pravi ispit. Na kraju njega nije položio, zbog već spomenutog ilegalnog udarca koljenom, nakon kojeg ga je sudac Dan Miragliota diskvalificirao. Predsjednik UFC-a ipak je zadovoljan onime što je njegova nova teškaška nada pokazala.

“Danas sam naučio jednu stvar o Hardyu, a to je ta da se on zna boriti. Atleta je koja ne može samo udariti, nego i primiti udarac. Bio je nekoliko puta ozbiljno pogođen, pogodio je i on, a pokazao je kako je i dobar na podu. Svi su mislili da će biti gotovo ukoliko završi na podu. No, izvukao se par puta iz problema i mislim kako je puno toga naučio”, rekao je predsjednik UFC-a u izlaganju novinarima nakon eventa.

On je i dalje bio na ugovoru za talente, koji je dobio nakon “Contender Seriesa” te je slijedilo pitanje hoće li se ponovno boriti u UFC-u ili će biti ponovno poslan u neku drugu promociju na kaljenje.

“Da, on će se svakako ponovno boriti u UFC-u. Napravio je veliku, ali isto tako početničku grešku, koja mu je donijela poraz i uništila njegov do sada savršen omjer”, objasnio je White.

Ispod teksta možete vidjeti kakav je bio udarac zbog kojeg je Hardy diskvalificiran. Za one koji nisu sigurni u pravila, udarci nogom u glavu su zabranjeni ukoliko je jedno ili oba protivnikova koljena na podu, kao što je bilo u ovom slučaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI