(VIDEO) Volkanovski pokazao gadnu infekciju noge

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2019 12:55h Autor:

Alexander Volkanovski

Alexander Volkanovski još uvijek se nalazi u Čileu, gdje je u bolnici zadržan radi infekcije krvi. Ona je najteže djelovala na njegovu nogu, koja je i dalje u lošem stanju. UFC-ov “contender” fanovima se javio putem Instagrama te im je snimio trenutno stanje.

Volkanovskom je pozlilo u utorak, dok je u Santiagu čekao let za Australiju. Pregledan je od strane liječnika na aerodromu, a oni su ga uputili u bolnicu. Tamo mu je ustanovljena infekcija krvi i odmah je podvrgnut jakoj terapiji. U bolnici se još uvijek nalazi, no našao je vremena za obratiti se prijateljima i fanovima putem Instagrama.

“Puno vas me pokušalo kontaktirati pa sam snimio ovaj video da vas obavijestim o svom stanju. Ovog jutra infekcija se napokon krenula povlačiti. Bilo je jako gadno. U pitanju je bakterijska infekcija koja mi se najviše vidjela na nogama. Jutros sam srećom dobio dobre vijesti. Visoka temperatura mi se još tu i tamo pojavi, no to je normalno u ovoj fazi. Rekli su mi da ću ostati još nekoliko dana u bolnici. Ovdje u Čileu se sjajno brinu za mene. Čak sam i previše uživao u hrani koju mi donose pa ne znam hoću li stati u odijelo, budući da trebam biti kum na vjenčanju”, rekao je između ostalog Alex, nakon čega je pokazao kako mu trenutno izgleda noga.

S jedne strane mu je još uvijek poprilično otekla, a Volkanovski kaže kako je u početku bilo još gore. Glavno je da će uskoro sve splasnuti i da će biti sposoban vratiti se kući.

Tako će ovaj sjajan borac protekli vikend pamtiti po više stvari. Glavna je ipak najveća pobjeda njegove dosadašnje karijere, odnosno borba u kojoj je savladao Josea Alda. To je njegova sedma pobjeda u jednako toliko UFC nastupa, no ipak neće biti idući protivnik prvaka Maxa Hollowaya. Pretpostavlja se da će ipak moći samo pričekati i već najesen biti idući na redu. Ovaj ružniji dio cijele avanture će se vjerojatno truditi što prije zaboraviti.

Ispod teksta pogledajte kako izgleda spomenuta infekcija koja mu je zahvatila nogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Chile hospital update

Objavu dijeli Alexander “The Great” (@alexvolkanovski)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI